Beach Sports

Heerlijk met je bloten voeten in het zand, de wind die langs je haren waait en de zon op jouw gezicht. Beachsporten klinken vaak als iets zomers, maar bij The Outdoorpact kan je dit gevoel het hele jaar door ervaren.
WhatsApp Image 2023-05-03 at 12.27.20

Beach Sports

Heerlijk met je bloten voeten in het zand, de wind die langs je haren waait en de zon op jouw gezicht. Beachsporten klinken vaak als iets zomers, maar bij The Outdoorpact kan je dit gevoel het hele jaar door ervaren.

Ons terrein beschikt over 3 geweldige beachvelden met officieel speelzand waar we verschillende beachsporten organiseren zoals beachvolleybal, beachvoetbal of beach-padel. Al deze sporten zijn natuurlijk uitermate geschikt voor groepen, bedrijven en sportdagen. Naast deze sporten bieden we ook andere unieke activiteiten aan op onze Beach velden.

Verhuur & Reserveringen

Reserveer hier een beachveld voor vrij gebruik. Mogelijkheden voor beachvolleybal, beachsoccer en meer!

De prijs per veld voor 60 minuten is €25.-

Via een gratis account is het mogelijk om middels een rittenkaart te reserveren (prijs v.a. €18,75 per veld)

* Huur is inclusief materiaal.
* Na gebruik zelf harken.

Beachvolley

Beachvolleybal of strandvolleybal heeft zich sinds de vorige eeuw ontwikkeld van voornamelijk recreatief spel naar een steeds professionelere sport. Sinds 1996 is het te vinden op de olympische spelen.

Er spelen twee teams van twee tegen elkaar met als doel de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen.

Bij The Outdoor Pact is het mogelijk om onze velden met officieel speelzand per uur te reserveren (klik hier). Met een paar vrienden, een groep of een vereniging. Gewoon recreatief, lekker in de zon, of als wekelijkse training. Ieder niveau is welkom.

Beach soccer

Wie speelt er niet een potje voetbal zomers op het strand? Strandvoetbal is een technische sport waarbij veel trucjes gebruikt worden. Het zand voegt namelijk een nieuwe dimensie toe wat vraagt om lenigheid en individuele vaardigheden worden uitgedaagd. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk te bespelen is, gaat de bal een groot gedeelte van de tijd door de lucht, wat zorgt voor spectaculaire omhalen van de spelers of zweefduiken van de keepers.

 

Beachtennis

Net als de padel, is beachtennis een van die racketsporten die wereldwijd in opkomst zijn en steeds populairder worden. Hij lijkt sterk op tennis maar heeft ook weer veel overeenkomsten met de padel. Op het zand geeft meteen een nieuwe dimensie en mooie sportieve uitdaging waarbij je technieken leert die ook in het normale tennis en padel zeker bruikbaar zijn. 

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.