Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn goed voor de sfeer op de werkvloer. Je leert elkaar op informele wijze kennen en het zorgt voor een betere omgang binnen je team. Actieve bedrijfsuitjes dragen hieraan bij én zorgen voor betere (werk)resultaten!

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn goed voor de sfeer op de werkvloer. Je leert elkaar op informele wijze kennen en het zorgt voor een betere omgang binnen je team. Actieve bedrijfsuitjes dragen hieraan bij én zorgen voor betere (werk)resultaten! Na een ochtend of middag sporten heb je niet alleen je fysieke én mentale gesteldheid getraind, je hebt ongetwijfeld heel veel lol met je collega’s gehad!

Expeditie Pact

Als je op zoek bent naar een activiteit die echt voor iedereen geschikt is, kies dan voor Expeditie PACT. Je gaat in groepen van +/- 9 a 10 personen een hele gave challenge doen van ongeveer 2,5 uur. Iedereen krijgt een eigen instructeur mee die jullie de gehele expeditie zal begeleiden.

 De challenge zal bestaat uit semi-actieve opdrachten, waarbij ieder zijn of haar expertise kan inzetten om de opdracht te voltooien. Denk bij het actieve gedeelte aan verschillende klim, ren, bouw of schiet opdrachten. Anderzijds zal er bij elke challenge een plan gemaakt moeten worden om deze challenge te voltooien. Dit is in de vorm van verschillende puzzels, spellen en het verkrijgen van sleutels voor de volgende opdracht.

De exacte opdrachten blijven nog geheim, maar ik de volgende onderdelen zullen mogelijk terug komen:
– Boogschieten
– Teambuilding & communicatie opdrachten
– Vertrouwen op elkaar
– Vuurproef
– Communicatie opdrachten
– The PACT Maze & Puzzel

Team Challange

Wil je iets meer competitie binnen het team, kies dan voor de Team Challenge. Deze challenge bestaat uit een aantal actieve opdrachten waarbij je als team moet samenwerken. Er zullen ook activiteiten zijn waarbij je met 2 teams tegen elkaar strijd zoals beach games, time challenge en arrow battle.

De exacte challenges worden op maat gemaakt en aangepast naar niveau. Denk hierbij aan:
– Teambuilding & communicatie opdrachten
– Time challenge
– Balans Parcours
– Beach Games
– Arrow Battle
– Bamboe Bouwen

Arrangementen met barbecue / bootbar

Naast de activiteiten zijn er nog aanvullende zaken die bijgeboekt kunnen worden. Denk aan een borrel aan onze unieke bootbar, een afsluitende barbecue of lunch/diner arrangement (van basic tot luxe) of een feest op onze gezellige locatie.

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.