Bootcamp

Ben jij een echt buitenmens en geniet je van het hele jaar door tijdens alle seizoenen buiten sporten in een kleine enthousiaste groep? Ben je dat eentonige sportschema en alle apparaten in de sportschool eigenlijk wel zat? Dan is bootcamp absoluut de perfecte training voor jou.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een buiten training in (klein) groepsverband dat gericht is op het verbeteren van de spierkracht en het verhogen van de conditie. Tijdens onze bootcamp lessen maken we gebruik van verschillende accessoires zoals kettlebells, gewichten maar vooral ook het eigen lichaamsgewicht. Tijdens de bootcamp lessen ben je actief in de buitenlucht en train je op het niveau dat bij jou past. Onze instructeurs (en het weer) zorgen ervoor dat iedere training weer net iets anders is, zo is er het hele jaar door voldoende afwisseling.

Voor wie is bootcamp geschikt?

Bevind jij je op dit moment in de lente van je leven, of ga je al wat seizoenen mee? Het bootcamp programma van The Outdoor Pact is geschikt voor iedereen. Tijdens de lessen hou jij vast aan jouw eigen niveau en focus op jouw doel. Door de afwisseling in materialen en intensiteit van training is er altijd een bootcamp les die bij jou past.

Welke lessen kan je volgen?

Of je je nu meer kunt vinden in een high- en low- intensity bootcamp, bij The Outdoor PACT is voor ieder wat wils.

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere activiteiten