Junior Outdoor Pact

Op zoek naar een leuke uitdagende buiten sport? Wij bieden Outdoor Survival & Obstacle Training voor de jeugd. Het hele jaar door buiten met verassende en leuke seizoen activiteiten, denk aan Halloween-training, Sinterklaas & Pieten-training tot volop waterpret in de zomer.

Vind je het leuk om te klimmen, zwaaien, slingeren, rennen, zwemmen en dat allemaal lekker buiten. Het maakt niet uit wat voor type kind je bent, bij de junior outdoor pact voelt iedereen zich binnen no-time thuis! Kijk snel of de Junior Outdoor PACT iets voor je is!

Wat is de Junior Outdoor Pact?

Klimmen, klauteren, spelen in ons touwbos. Tijdens verschillende actieve spelletjes trainen en sporten kinderen met leeftijdsgenootjes buiten in de natuur. Niet alleen zijn de kids de hele tijd heerlijk in de buitenlucht, ze maken ook nog eens super snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Geen enkele training is hetzelfde of saai, omdat onze enthousiaste trainers van elke les een feestje maken! Onze kindergroepen houden we graag klein zodat we veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor elk kind hebben.

Wat heb je nodig?

Allereerst natuurlijk sportkleding voor kids waarin zij zichzelf het lekkerste voelen. Voor meisjes is een sportlegging gangbaar en jongens vaak een lange joggingbroek of kort sportbroekje. Kies voor een goed kwaliteit shirt dat zweet opneemt. Kies ook voor goede schoenen, zodat je geen blessures krijgen. Verder is een flesje water handig, tijdens de rust.

Voor wie is Junior Outdoor Pact geschikt?

De junior outdoor pact is geschikt voor kinderen van 6 tot 16 jaar geschikt en graag actief bezig willen zijn. De kinderen kunnen samen training in een combinatiegroep van alle leeftijden, of verdeeld in de eigen leeftijdsklasse. Er bestaat geen enkele twijfel of jouw zoon of dochter het leuk gaat vinden. Maar uiteraard is hij of zij altijd welkom om een proefles bij ons te komen volgen.

Dit zijn de voordelen van de junior outdoor pact:

  • Samen met leeftijdsgenootjes trainen
  • Klimmen, klauteren en lekker actief buiten bezig zijn, het hele jaar door.
  • Geen enkele training is hetzelfde!

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere activiteiten