Kampen

Ons terrein, samen met het terrein van Zwembad de Randoet, is zeer geschikt voor overnachtingen en kampen.

Kampen

Ons terrein, samen met het terrein van Zwembad de Randoet, is zeer geschikt voor overnachtingen en kampen. We hebben alle faciliteiten met de geborgenheid en veiligheid van een volledig afgesloten en omheind terrein. Wij hebben ervaring met verschillende groepsgroottes of verschillende teams en groepen die hun eigen overnachtingsfaciliteiten en/of sanitair gelegenheden hebben.

Dit is altijd maatwerk. Afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en activiteiten wordt een voorstel gedaan. We denken graag met je mee.

Volledig verzorgde kampen

Op kamp met school, een geweldige week voor zowel de leerlingen als de docenten. Helemaal als je weet dat je in goede handen bent.

Wij organiseren kampen voor zowel basis als middelbaar onderwijs en vervolg zoals MBO, HBO opleidingen.

Het kamp wordt volledig in samenspraak georganiseerd, je krijgt als het ware een pakket aangeboden waarin je zelf kunt aanvinken waar je gebruik van wilt maken.

 1. Overnachting – In een gebouw, in een legertent of eigen tenten.
 2. Dagprogramma – Wij kunnen de dagen voor jullie of met jullie organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ‘Sportdag’ of diverse activiteiten in de omgeving:
  • Sportvelden Madese Boys
  • Zwembad
  • Bosactiviteiten
  • Biesbosch
 3. Avondprogramma – We organiseren spellen zoals Levend Stratego of het Smokkelspel.
 4. Eten / Drinken – Van ontbijt tot barbecue, we kunnen diverse arrangementen op maat.

Met een kamp van The Outdoor PACT is het alleen verplicht om 1x een dagprogramma af te nemen, verder mag het kamp compleet naar eigen invulling / budget worden ingericht.

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.