OCR & Survival

Of je nu aan het trainen bent voor een run, aan het werk bent aan je kracht en conditie of het verleggen van je grenzen. Dan is de Obstakel Course Racing (OCR) iets voor jou!

Obstacle Course Racing (OCR) is een snel ontwikkelende sport die niet meer weg te denken is. Verschillende Obstacle Runs zoals Strong Viking, Mud Masters of de Breakout Run zijn slechts een fractie van alle runs die georganiseerd worden. De sport is geschikt voor jong en oud. Het enige dat je nodig hebt is een flinke portie enthousiasme en doorzettingsvermogen. OCR trainingen zijn uniek, leuk en de ideale manier om fit te blijven. The Outdoor Pact heeft een uniek parcours waar dit allemaal mogelijk is.

Wat is een obstacle training?

Obstacle training is een fantastische manier van trainen. Je klimt over muurtjes, hangt in touwnetten en slingert als een aap door ons touwbos. Bij een obstacle training combineer je kracht, conditie en coördinatie. We leren je de juiste technieken aan waardoor het beklimmen van die onmogelijke muur ineens mogelijk blijkt te zijn. Deze training is dus niet alleen ontzettend leuk, het zorgt er ook nog eens voor dat je een stuk fitter wordt!

Tijdens onze obstacle trainingen word je ook voorbereid op eventuele obstacle runs die je misschien wel graag zou willen doen. De focus van deze training ligt dan ook op de technieken om de stormbaan zo goed mogelijk te lopen, zodat je minder kracht zult verspillen en steeds sneller zult gaan. Vaak gaat een run gepaard met met rennen en verschillende elementen, The Outdoor pact is dus de juiste locatie om je voor te bereiden op jouw run!

Voor wie is een OCR training geschikt?

Een OCR training is geschikt voor jong en oud. Of je nou traint voor een obstacle run of gewoon voor meer kracht en een betere conditie. Het is allemaal mogelijk. Voor beginners zorgen we voor goede begeleiding, waardoor de kans op blessures minimaal is. Ben je al een echte obstacle-pro? Dan kan je op je eigen gelegenheid trainen met andere fanatiekelingen. Je dient in ieder geval met één andere persoon aanwezig te zijn in verband met veiligheid.

Faciliteiten

The Outdoor PACT heeft de volgende hindernissen:

  • Ninja Warrior
  • Survival & Obstacle parcour
  • Touwbos
  • Quarter Pipe
  • Slacklining
  • Het Kasteel
  • Diverse muren & klimnetten
  • Meer dan 40 meter Monkeybars

We blijven constant onze obstakels verbeteren en nieuwe obstakels bouwen!

Wat heb je nodig?

Als eerste kies je sportkleding waarin je jezelf het lekkerst voelt. In vergelijking tot bootcamp is het wel handig om bij een OCR training te kiezen voor een lange broek om schaven en blauwe plekken wat te beperken. Ga voor een goed kwaliteit shirt dat de zweet opneemt. Kies bij voorkeur voor trailschoenen met goede grip. Hierin kunnen wij je ook adviseren. Verder wordt aangeraden om een flesje water mee te nemen en een warm vest voor na de training.

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere activiteiten