Instructieruimte

Opleiding en Instructieruimte

Opleiding en Instructieruimte

Op het terrein van The Outdoor Pact vergaderen of je eigen lessen organiseren?

Dat kan! In een van onze unieke ruimtes voorzien van alle faciliteiten is dit allemaal mogelijk. Er is keus tussen onze units, open tent met boot-bar en treehouse tent. Lastig kiezen? Breng een bezoekje en zie het met eigen ogen!

Lesruimte

Onze lesruimte in de unit is 54m2 en multifunctioneel inzetbaar. De ruimte is naar wens in te richten met of zonder vergadertafels voor enkele personen of een klas van 30 jongeren. Faciliteiten als een beamer en wit scherm zijn aanwezig. Een gezellige pellet kachel zorgt ook in de winter voor comfortabele warmte.

De open tent met unieke boot-bar biedt ook veel mogelijkheden om met grotere groepen buiten te zitten of bezig te zijn.

De treehouse tent (35m2) met terras op het zuidwesten zweeft op unieke wijze tussen de bomen. Een prachtig gezicht en nog mooier gevoel. Deze wat intiemer setting leent zich goed voor kleinere groepen of 1 op 1 besprekingen en lessen.

Ons terrein is uitstekend geschikt om tussen deze activiteiten een energizer in te bouwen. Gewoon even naar buiten voor een frisse neus of zelfs sportief het parcours op met diverse clinics.

Er is in basis altijd thee en koffie beschikbaar. Maar ook uitgebreidere catering kunnen we afstemmen, van een eenvoudige of luxe lunch tot een mooie afsluitende bbq. We denken graag mee en leveren graag maatwerk.

Gastlessen

Dus wil je iets organiseren zoals cursussen, (gast)lessen, vergaderingen, heidagen, brainstormsessies of coaching dan neem vooral contact op of kom een keer langs en laat je inspireren door ons mooie terrein.

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.