Personal training

Voor optimale en persoonlijke begeleiding is personal training een goede keuze. We stellen samen een doel op en zorgen ervoor dat dit doel behaald wordt.

Maar ook het starten met herstellen of revalideren is niet altijd makkelijk. Want doe je al die oefeningen wel helemaal goed? Professionele en individuele begeleiding is dan zeer geruststellend. Wat jouw reden ook is: personal training biedt de mogelijkheid om heel gericht actief bezig te zijn, optimaal te herstellen én genoeg tijd over te houden voor andere belangrijke zaken. 

Wat is personal training?

Bij personal training werk je met een training om jouw persoonlijke doelen te behalen. Dat kan jouw ideale gewicht zijn, maar kan ook het verhogen van je conditie, het verbeteren van je spierkracht of beter in je vel zitten zijn. In tegenstelling tot bootcamp of obstacle training werk je 1-op-1 met de trainer. 

Voor wie is personal training geschikt?

Personal training is geschikt voor iedereen die in z’n eigen tijd aan bepaalde doelen wil werken. Leeftijd of ervaring sporten speelt hierbij geen rol. De training wordt namelijk aangepast op de eigen wensen, behoeften en eventuele beperkingen. Personal training biedt een aantal voordelen ten opzichte van groepslessen, namelijk:

  • Training op jouw gewenste moment 
  • Geen groepsdruk 
  • 1-op-1 aandacht van een trainer
  • De meest effectieve manier om jouw doelen te behalen

Join The PACT

Ben je enthousiast geworden en wil je een aanvraag doen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere activiteiten